Heracles - PSV

14-08-2021

Na anderhalf jaar is het eindelijk weer zover, we kunnen weer met eenieder die zich daar toe geroepen voelt, het stadion in. Na het vorige, glansloze seizoen (zowel op het veld als op de tribune) is het weer tijd om te knallen.

Na het wegvallen van SV BiancoNero bleef er echter een gat hangen met betrekking tot het uitvoeringen van sfeeracties. Gelukkig wilde Vak'74 ons graag helpen om dit gat te vullen en samen voor een grootste sfeer te zorgen in het stadion, zowel vocaal als visueel.

Eind juni beginnen we dan aan de voorbereiding voor de eerste actie. Een doek van 1350m². Ter voorbereiding moet er creatief gedacht worden. Tijdelijk zonder hal of schildersruimte maakt het er niet makkelijker op maar niets is onmogelijk, voor hen die willen. In het zonnige weer wordt er ditmaal opgetekend op de parkeerplaats van het uitvak en we benutten gelijk ook maar feit dat ons mooie stadion een 2e ring heeft om zo het doek op te spuiten. Het geen wat bijna volledig in één dag is gedaan, waarbij dank voor de hulp van de jongens van BlackWhiteUnity.

Na maanden wachten is het dan eindelijk matchday! Om 12 uur gaat de PMDS van start en rond de klok van vieren verplaatsen we ons naar het stadion voor de laatste voorbereidingen.

Heracles kon helaas niet voor een stunt zorgen tegen de club uit Eindhoven. Echter maakte de saamhorigheid en het vocale kabaal in het stadion, veel goed. We kijken weer snel vooruit, want Sparta-uit staat zaterdag alweer op het programma. Want na anderhalf jaar wordt dat de eerste uitwedstrijd, awaydays are the best days!